PESAN BE PASIH

PESAN BE PASIH Kruidige gegrilde makreel in bananenblad. Een stevige vis met sterke smaakmakers. Banenblad is een van de meest gebruikte kookattributen in de Balinese keuken. Niet alleen is het gemakkelijk toe te passen en veelzijdig, het houdt geuren en smaken vast...

MANGUT IKAN

MANGUT IKAN Curry van zeebaars. Zowel de kruidige saus als de prachtige filets van zeebaars komen goed tot hun recht als je de saus er slechts gedeeltelijk overheen drapeert. Maar juist ook de combinatie van de zachtzilte vis, het krokante huidje en de romige, pittige...

IKAN NILA BASE MASEM

IKAN NILA BASE MASEM Gegrilde zoetwatervis met zurige kokossaus. De vis in dit recept is zurig door de limoen en heeft bite door de grill. Op Bali is gourami een veel gegeten zoetwatervis. Aangezien gourami en tilapia nauw verwant zijn, gaan wij hier voor tilapia. In...

IKAN BAKAR

IKAN BAKAR Gegrilde Dorade Royal, een delicatesse. Op zoek naar een vis om te bakken in verse kruiden bedachten we dat die dan wel in de pan moest passen en tegelijkertijd ook fotogeniek moest zijn. Blij verrast troffen we bij de visboer op de Albert Cuyp een grote...

BE PASIH MEBASE MACEH

BE PASIH MEBASE MACEH Rode poon met een frisse kokossaus. Een zacht en romige visgerecht met frisse accenten. De rode poon uit Nederlandse wateren hebben we hier op Balinese wijze klaargemaakt met een kokossaus op basis van Base be Pasih, het typisch Balinese...
error: Content is protected !!