KOOKWORKSHOP


Bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering, familiereünie, jubileum, je passie delen, je kooktechnieken bijschaven, een exotische keuken leren kennen? Een kookworkshop is een uitdagend en vaak verrassend samenspel. Van ingrediënten, van technieken, van processen en vooral van mensen. Beloon je zelf en je team met een heerlijk diner. Zowel in samenwerking met gerenommeerde kookstudio’s, zoals ambachtelijk kookatelier “Cook Your Life , Culinary College “de Kookerij” of kookstudio “de Riet” als in samenwerking met topkoks als Klaas van Winsen en Leo Keizer als ook geconcentreerd op (mijn) eigen lokatie, verzorgt IMAGELICIOUS maatwerk. We werken met bestaande en bewezen concepten, maar altijd naar wens aan te passen. Bijvoorbeeld KOOKWORKSHOP BALISTYLE.

Doe hier indrukken op of vraag naar de mogelijkheden voor jouw workshop op maat.

KOOKLES


Leer koken in een bepaalde stijl, een exotische keuken, binnen een thema of met jouw lievelingsingrediënten in andere combinaties. Altijd in kleine groep met veel persoonlijke aandacht en met duidelijke, door jezelf gestelde doelen. Al door velen als waardevol en bijzonder ervaren. Sluit je aan bij een lesgroep in de agenda of informeer naar mogelijkheden voor een door jezelf samengestelde groep. Ook in kooklessen levert IMAGELICIOUS maatwerk al dan niet in samenwerking met een van onze kookmaatjes.

 

 

Doe hier indrukken op of vraag naar de mogelijkheden voor uw kookles(sen) op maat.

 

KOOKDEMONSTRATIES


IMAGELICIOUS verzorgt kookdemonstraties op maat. Tijdens speciale evenementen, beurzen, bijeenkomsten of openbare gelegenheden. Bepaalde thema’s, onderwerpen, gerechten, technieken. Als entertainment, interactief, verwennerij, proeverij of juist informatief. Krachtige ondersteuning van uw productverkoop of smakelijke begeleiding van uw presentatie. U vraagt wij draaien.

 

 

 

Doe hier indrukken op of vraag naar de mogelijkheden voor uw kookdemonstratie op maat.

 

BALISTYLE CHEF koken met heimwee naar Bali

error: Content is protected !!