BALISTYLE CHEF, koken met heimwee naar Bali


Een boek vol passie. Passie voor lekker eten, passie voor koken en passie voor fotografie. Terwijl Rob van Gasselt en Hans Bakema die passies delen ontstaat een eigen stijl van bereiden en opmaken. Voor het gemak Balistyle genoemd. Ingegeven door eigen voorkeuren en door smaak, kleur en geur en door de lokale verkrijgbaarheid van ingrediënten. De gerechten in dit boek zijn geïnspireerd op recepten uit kookboeken, internetpublicaties, eigen producties en van overleveringen van familie, vrienden en bekenden, in “Balistyle-stijl” aangepast tot tong- en oogstrelende “heerlijke plaatjes”. De schitterende fotografie en de heldere uitleg dwingen de lezer de recepten uit te proberen. Een onmisbaar boek voor iedere liefhebber van koken en kookboeken, culinaire foto’s en fotografie, kleur-, geur- en smaakcombinaties en experimenteren in de keuken…

Nu met forse korting zo lang de voorraad strekt. Meer informatie of bestellen? KLIK HIER

DAAR-ISSIE-DAN


ron-1ste1 Vol trots mochten we op 18 oktober 2016 uit handen van Ron Smit van LM Publishers de eerste exemplaren in ontvangst nemen van ons kookboek: Balistyle Chef, koken met heimwee naar Bali.

Met een prijs van € 24,50 is Balistyle Chef, koken met heimwee naar Bali, niet alleen een schitterend kookboek, maar ook een sierraad op je (kook)boekenplank, een verjaarscadeau, een kerstpresentje, een relatiegeschenk en nog veel meer.

 

ANDEREN OVER BALISTYLE CHEF


Veel lovende en enthousiaste recensies. Om heel trots van te worden.

Zoals van
KookboekenNWZ: Recensie Kookboeknnwz
Lekker500: Lekker500 recensie

BALISTYLE CHEF koken met heimwee naar Bali

error: Content is protected !!