CULINAIRE EN (FOTO)GRAFISCHE VORMGEVING


IMAGELICIOUS startte als “hobby met een doel”, ja, de naam zegt het al: heerlijke plaatjes. Een combinatie van culinaire vormgeving en fotografische vormgeving met foto’s waar je het water van in de mond loopt als resultaat. Foto’s die geschikt zijn voor fotoboeken, kookboeken, menukaarten, wanddecoraties of ieder ander drukwerk of digitale presentatie. Die produceren wij in onze eigen stijl, Balistyle, maar ook op maat, in uw stijl, naar uw wensen.

Of het nu gaat om uitgewerkte en in stijl opgemaakte gerechten of om een enkel ingrediënt, het moet er levensecht en “mouthwatering” lekker uitzien. Die “heerlijk plaatjes” presenteren we verspreid over deze website, in ons kookboek, “Balistyle Chef, koken met heimwee naar Bali” en hieronder in onze Galery.

Zoekt u meer informatie of wilt u de mogelijkheden bespreken, neemt u dan contact op met ons via de telefoon van Rob, 06-54217552, of stuur een berichtje.

 

Het hoeft geen betoog, want het is vanzelfsprekend, dat wij onze “heerlijke plaatjes” ook serveren tijdens je feest(je), proeverij, diner, etentje en/of teamuitje. Of dat je je eigen “heerlijke plaatjes” leert maken tijdens een kookworkshop of kookcursus.

 

 

ARTY FOOD GALERY


Wordt regelmatig opgefrist. Ga lekker achterover zitten met een heerlijk kopje kopi luwak of iets anders lekkers en geniet ervan…

BALISTYLE CHEF koken met heimwee naar Bali

error: Content is protected !!