INTIEM OF GROOTS DINEREN


Toen zaten we er helemaal klaar voor en vol verwachting. Alweer meer dan 10 jaar geleden. Toen ons eerste diner op Bali als gezin. In een iniminie restaurantje aan het strand van Lovina. Het ging onze stoutste verwachtingen te boven. Onbeschrijflijk hoe we genoten hebben. En gelukkig nog heel vaak daarna. Pure verwennerij. En dat is precies wat ik mijn gasten wil laten meemaken. Mijn herinneringen aan Bali. De warme gastvrijheid, de kleuren, de geuren en vooral de smaken en smaakcombinaties.
In een intiem diner voor twee of in klein gezelschap. Of juist groots en feestelijk. Met een thema of gewoon om iets te vieren met meer dan een hapje en een drankje. Als aanvulling op of afsluiting van een vergadering of bijeenkomst.

Doe hier indrukken op of vraag hier naar maatwerk voor jouw diner.

EEN FEEST(JE) VIEREN


IMAGELICIOUS helpt je graag jouw feest(je) tot iets bijzonders te maken. We hebben een aantal “proven concepts”, zoals Selamatan Jalan, een walking diner in Balistyle of borrelthema’s, zoals “op een stokje de wereld rond”, “puur genieten in een glaasje” of “stoer verfijnd van de grill”. In goed overleg kunnen wij zorgen voor een invulling voor alle wensen, zoals glaswerk, servies en bestek, aankleding, decoraties, entertainment, personeel en vooral heerlijk eten en drinken geheel op jouw/jullie voorkeuren afgestemd. IMAGELICIOUS haakt in op jouw eigen ideeën of wensen, improviseert op jouw locatie of jouw aanleiding voor een feest, combineert (naar) smaak en vermaak.

 

Doe hier indrukken op of vraag hier naar maatwerk voor jouw feest(je).

BALISTYLE CHEF koken met heimwee naar Bali

error: Content is protected !!