SONTONG PEDAS

SONTONG PEDAS Inktvis Balistyle met een pittige saus naar oud recept van Kendari op Sulawesi   INGREDIËNTEN 2 tubes Pijlstaartinktvis, 2 jeruk nipis, 2 jeruk limo, zout, 2 tl witte peper, 5 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 5 groene rawits, 3 rode rawits, 2...

KENUS MEBASE BALI

KENUS MEBASE BALI Babyinktvis in een saus van Base be Pasih. Deze malse babyinktvisjes worden veel geserveerd op Bali. De volle smaak van de saus is duidelijk aanwezig maar overheerst nooit. Wij verrijken dit gerecht met dunne reepjes van de gemberbloem en partjes...

CAKALANG PETEH

CAKALANG PETEH Bonito met petehboontjes en belimbing. De kleine, razendsnelle, bonito-tonijn komt in bijna alle wereldzeeën voor. Een gespierde jager met stevig vlees en een expliciete smaak. Goed bestand tegen de heel eigen smaak van petehboontjes en in dit gerecht...

SUP UDANG MESANTEN

SUP UDANG MESANTENBisque van tijgergarnaal en kokosmelk. Op basis van een zeer krachtige bouillon, getrokken van de koppen en schalen van grote tijgergarnalen, is deze soep een romige smaakbom. De zoutige garnalensmaak van terasi, de zoetige smaak van gepofte...
error: Content is protected !!