UDANG BASE BAJAK

UDANG BASE BAJAK Garnaal in een pittige saus van sambal bajak met tomaat. Bijna durven wij te stellen: de lekkerste garnaal ooit. In de Balinese keuken zijn voortreffelijke recepten voor handen voor de grote tijgergarnaal. Sjalotjes, knoflook en tomaat doen het altijd...

TUMIS UDANG ASPARAGUS

TUMIS UDANG ASPARAGUS Een gerecht uit de Thaise keuken met de welluidende naam GOONG PAD NOH MAI. Kort gewokte garnalen met groene asperges. Pittig, zoals wel vaker bij Thaise gerechten, maar voor al fris en vol smaak.   INGREDIËNTEN 20 groene asperges, 20...

GURITA MERAH LALAH

GURITA MERAH LALAHOctopustentakels in pittige rode saus. Hier met rode grapefruit, maar wij prefereren de pomelo, jeruk besar, de grootste citrusvrucht. De tentakels zijn zacht maar met een bite en ook uitermate goed geschikt als snack of als hapje bij een Selamatan...

IKAN MACEH

IKAN MACEH Rode poonfilet in zachtzure kokossaus. Rode poonfilet op geheel eigen wijze door toevoeging van alles van de limoen, sap, rasp en partjes. De op de huid gebakken poonfilets hebben een knapperig velletje en prachtig kleurtje. Het visvlees is even gegaard in...

GULAY UDANG MERAH

GULAY UDANG MERAH Rode curry van zoutwater garnalen. Sterk gekruid, ietwat pittig en heerlijk romig. Met een bolletje witte rijst een perfecte snack of gerechtje tijdens een selamatan jalan, maar ook als gerecht van de rijsttafel zeer geschikt. INGREDIËNTEN 750 gr...
error: Content is protected !!