UDANG MERAH LALAH

UDANG MERAH LALAHZoutwatergarnalen in pittige rode saus. Door de tomatenpuree, een belangrijk ingrediënt van de saus, te poffen wordt deze zoetig en maakt daarmee de venijnige bite van de rawits wat zachter. Evengoed is dit gerecht bedoeld pittig te zijn. Voor de...

CUMI CUMI SEMANGKA

CUMI CUMI SEMANGKA Spinaziesalade met watermeloen en krokante inktviskrullen. De watermeloen geeft niet alleen kleur, maar ook frisheid en een zoetje. De inktvis is krokant gebakken in een jasje van gedroogde kruiden. De groene salade bestaat uit Indonesische spinazie...

SONTONG KETJAP

SONTONG KECAP Pijlstaartinktvis in een “dromerige” saus. Dit gerecht van pijlstaartinktvis was voor ons de start van dit fantastische avontuur. De heimwee naar Bali, heerlijk weg zwijmelen bij de bijna zwoele smaken van kecap, gember en knoflook met telkens de...

BE PASIH MEPANGGANG

BE PASIH MEPANGGANG Gegrilde roze dorade in een marinade op basis van Base be Pasih. Een lekker pittige vis, met een rokerige smaak van het grillen op houtskool. Wij liepen tegen een prachtige roze dorade aan bij de visboer, eigenlijk op zoek naar een snapper of...

UDANG PELALAH

UDANG PELALAH Gebakken tijgergarnaal in pittige saus. Bijzonder kleurrijk en smakelijk hapje garnaal. Liefst een grote jongen met stevig en sappig vlees. Past in een uitgebreid diner, doet het goed als borrelhap of als snack tussendoor. Hier kozen we voor een bloem...
error: Content is protected !!