SELAI JAHE

SELAI JAHEPittige, grove gelei van gember, appel en limoen. Een complexe smaakcombinatie van zoet, pittig en fruitig. De typische, scherpe smaak van gember in combinatie met het fruitige van appel en het friszure van limoen komt samen in het zoet van geleisuiker en...

ACAR MANGGA

ACAR MANGGAZoete zoetzuur van mango. Een heerlijk en kleurrijk bijgerecht. Acar mangga wordt meestal gemaakt van groene, nog niet rijpe mango’s en is dan echt zoetzuur van smaak. Deze variant heeft onze voorkeur en is gemaakt van eetrijpe mango’s. Daardoor is deze...

SARANG BURUNG JAGANG

SARANG BURUNG JAGANGVogelnestje van groenten. Zacht vegetarisch bijgerecht of heerlijk component van gerecht met (kwartel)ei of kruidig gehakt. Hoe dan ook een heerlijk plaatje.  INGREDIËNTEN300 gr witte kool, 100 gr prei, 10 gr jahe, 2 eieren, 40 gr bloem, 10 gr...

ACAR KETIMUN

ACAR KETIMUNZoetzuur van komkommer. Een onmisbaar bijgerecht. Fris, zoetzuur en aromatisch. In plaats van sjalotjes gebruiken we ui om de delicate lichtgroene kleur niet te verstoren en de donkere accenten van munt en peterselie goed uit te laten komen.  INGREDIËNTEN2...

ACAR BIT

ACAR BITZoetzuur van gekookte bietjes. Alles behalve Balinees, maar heel erg Balistyle …  INGREDIËNTEN4 gekookte rode bietjes, 4 el suiker, 3 teentjes knoflook, 2 tl zout, 5 kruidnagels, 12 peperkorrels, 4 el rijstazijn, 250 ml water, 2 el maïzena, ½ limoen, 1 grote...
error: Content is protected !!