SAMBAL KECAP LALAH

SAMBAL KECAP LALAHDeze sambalsaus moet pittig zijn, maar uiteraard wel eetbaar. Door rawit te vervangen door lombok en daarvan zaadjes en zaadlijsten te verwijderen, wordt de saus aanzienlijk minder pittig. Laat er wel genoeg pit inzitten anders ga je teveel richting...

SAMBAL BALI SEDAP

SAMBAL BALI SEDAPEen heerlijke Balinese chilisaus. Niet al te pittig en vol van smaak.   INGREDIËNTEN200 gram lomboks, 200 gram sjalot, 20 gr knoflook, 50 gr kemirinoten, 1 theelepel laospoeder, 2 theelepels terasi bakar, 30 gr palmsuiker, 125 ml asemwater (1/2), 2...

SAMBAL KECAP HALUS

SAMBAL KECAP HALUSMilde sambalsaus met veel smaak. Verwijder minder van de zaadlijsten en zaadjes en je saus wordt pittiger.  INGREDIËNTEN300 gr rode lomboks, 30 gr knoflook, 1 kleine rode ui, 1 limoen, 5 takjes koriander, 6 gr laospoeder, kecap manis...

SAMBAL GORENG UBI JALAR

SAMBAL GORENG UBI JALAR Licht gekarameliseerde schijfjes van zoete aardappel met een zoetzure stroop van lombok, gefruite uitjes en zoete kecap.   INGREDIËNTEN 200 gr. zoete aardappel, 2 eetlepels rijstolie, 1 rode lombok, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels gefruite...
error: Content is protected !!