SAMBAL KECAP LALAHDeze sambalsaus moet pittig zijn, maar uiteraard wel eetbaar. Door rawit te vervangen door lombok en daarvan zaadjes en zaadlijsten te verwijderen, wordt de saus aanzienlijk minder pittig. Laat er wel genoeg pit inzitten anders ga je teveel richting...
SAMBAL BALI SEDAPEen heerlijke Balinese chilisaus. Niet al te pittig en vol van smaak. INGREDIËNTEN200 gram lomboks, 200 gram sjalot, 20 gr knoflook, 50 gr kemirinoten, 1 theelepel laospoeder, 2 theelepels terasi bakar, 30 gr palmsuiker, 125 ml asemwater (1/2), 2...
SAMBAL KECAP HALUSMilde sambalsaus met veel smaak. Verwijder minder van de zaadlijsten en zaadjes en je saus wordt pittiger. INGREDIËNTEN300 gr rode lomboks, 30 gr knoflook, 1 kleine rode ui, 1 limoen, 5 takjes koriander, 6 gr laospoeder, kecap manis...