BEBEK KUNING

BEBEK KUNING Kruidige eendenborst in het geel. Eendenborstfilet, knapperig en rosé gebakken met een kruidige saus op basis van een eigen bumbu. Gele eend zou de vertaling kunnen zijn, alleen is het eigenlijk een eend in een gele saus. Het shisoblad oogt mooi in de...

BEBEK MENYATNYAT

BEBEK MENYATNYAT Gesmoorde eendenbout in enigszins zoete, pittige saus. Deze Balinese smoor van eendenbout heeft een geheel eigen bumbu. De combinatie van pittig en zoet wordt versterkt door het anijsachtige zoete aroma van de steranijs. Leuk weetje is dat Chinezen op...

GULE TELOR

GULE TELOR Curry van gefrituurde eitjes. Deze curry is opgebouwd met smaakmakers in poedervorm zoals dat veelal in de Indiase keuken wordt gedaan. De smaken van gedroogde specerijen zijn vaak minder fris, maar wel intenser. Het poffen en verwarmen van deze specerijen...

TELOR MASAK

TELOR MASAK Kippenei in stroperige ketjapsaus. Het marmeren ei ziet er uit als een droom, en smaakt ook zo. De accenten van pittige lombok en zure limoen komen samen in een zachte, zoete saus. Dit vormt de dressing voor een nest van knapperige Chinese kool met...

TELUR PUYUH BASE LALAH

TELUR PUYUH BASE LALAH Gefrituurde kwarteleitjes in kruidige kokossaus met tomaat. Kwarteleitjes kunnen hier vervangen worden door kippenei. Kwarteleitjes zijn niet heel erg Balinees, maar ze presenteren wel verfijnder dan een gemiddeld kippenei. Daarnaast hebben ze...
error: Content is protected !!