AYAM KASH YENI

AYAM KHAS YENI Gerafelde kip zoals Yeni hem maakte. Dit gerecht maakte Yeny, onze kok in Banjar Laut het allerliefst.  Een van haar favorieten werd ook een van onze favorieten. Dit gerecht is ideaal voor etentjes, maar ook uitstekend als borrelhap, “in een...

BE SIAP BASE KALAS

BE SIAP BASE KALAS Kippendij in kruidige kokosmelk. Vertrouwd. Bijna alsof je het elke dag eet. Zo comfortabel, maar ook intrigerend, spannend en avontuurlijk. Wij gebruiken bij voorkeur de dij van de kip, daar zit lekker veel smaak aan en het blijft zacht en mals ook...

AYAM PANIKI

AYAM PANIKI Pittige kip, maar niet te, want meer smaak dan pit. Paniki is vleermuis in Manado, waar dit gerecht oorspronkelijk vandaan komt. De vleermuis werd in een stoofpot met veel pepers en kokos verwerkt en op dezelfde wijze is nu de kippendij verwerkt in Ayam...

BE SIAP BASE KARI

BE SIAP BASE KARI Kip in een saus met “kerrie”kruiden. Een Balistyle variant op kipkerrie. Door gebruik te maken van gedroogde kruiden zoals gemalen koenjit, laos, korianderzaad en komijnzaad ontstaat een bumbu die veel lijkt op de basis van vele Indiase gerechten. De...

BE SIAP MEPANGGANG

BE SIAP MEPANGGANG Gemarineerde, geroosterde kip in kruidige kokosmelk. Een fris kruidig gerecht met een bite. Door een hele kip te “vlinderen” is deze sneller gaar. De marinade op basis van base be siap geeft de kip een pikante smaak en zorgt voor een heerlijk...
error: Content is protected !!