SARANG BURUNG JAGANG

SARANG BURUNG JAGANGVogelnestje van groenten. Zacht vegetarisch bijgerecht of heerlijk component van gerecht met (kwartel)ei of kruidig gehakt. Hoe dan ook een heerlijk plaatje.  INGREDIËNTEN300 gr witte kool, 100 gr prei, 10 gr jahe, 2 eieren, 40 gr bloem, 10 gr...

UBI JALAR ACAR MANIS

UBI JALAR ACAR MANISKrokant gebakken zoete aardappelblokjes in een zoetzure saus van rode ui, rawit en lombok. Heerlijk vegetarisch gerechtje bij een rijsttafel of als borrelsnack of als gang tijdens uw selamatan jalan. Fris zoetzuur en pittig en ook kleurrijk. Een...

URAB BUNCIS

URAB BUNCIS Geblancheerde boontjes met in suna cekoh gearomatiseerde kokos. Net als de Balinees houden wij van groen op ons bord, zoals bij dit gerecht. Suna cekoh is een kruidenpasta met knoflook en kencur in de hoofdrol. Typisch Balinees en veel gebruikt in bumbus....

TUMIS KUBIS

TUMIS KUBIS Kruidige spitskool met friszure appel en een krokante crunch van pinda’s.     INGREDIËNTEN 500 gr spitskool, 3 sjalotjes, 2 bosui, 2 rode lomboks, 3 teentjes knoflook, 1 tl terasi bakar, 1 stengel sereh, ½ fris appeltje, 2 el rijstolie, zout, 25...

SARAK TERONG

SARAK TERONG Aubergine in kokos met een garnering van gedroogde garnaaltjes, pinda en kokos. Prachtige Hollandse aubergine in een kokossaus met een krachtige en frisse gembersmaak. Andere aardse smaakmakers zijn laos en koenjit. Het dekentje van ebi, pinda en kokos...
error: Content is protected !!