DAGING EMPAL

DAGING EMPAL Droog gebakken kruidig rundvlees …     INGREDIËNTEN 600 gr sukadelappen, 3 daon salam, 4 el arachideolie, 2 el asemwater, 1 lombok, 1 serehstengel, 1 tl terasi bakar, versgemalen zwarte peper, zout, 1 handje krulpeterselie, 1 handje selderieblad...

DAGING BASE SEKALI

DAGING BASE SEKALI Kruidige rundvleessmoor. Valt voor ons zeker onder de categorie “troosteten” of comfort food. Sekali betekent ineens of een keer en dat is voor ons allebei van toepassing. We experimenteerden richting draadjesvlees met pindasaus en net...

DADAR ISI

DADAR ISI Omeletrol met gekruid gehakt. Een hemels gerecht uit de Indonesische keuken, omelet met een vleugje kokos, gevuld met kruidig rundergehakt. Extra lekker met Sambal Matah, een rauwe sambal van rode pepers met sjalotjes en de kern van sereh. Pittig en fris...

DAGING RENDANG

DAGING RENDANG Comfort food bij uitstek, favoriet van velen. Het eten van rundvlees is voor het Balinees Hindoeïsme, Hindu Dharma, in tegenstelling tot het wereldwijd bekende Hindoeïsme, geen probleem. Toch wordt rundvlees zelden geserveerd in Balinese huishoudens,...

DAGING SEMOOR

DAGING SEMOOR Zacht gesmoord rundvlees. Een ware klassieker, deze traktatie van zacht rundvlees met de friszure tinten van asem en limoen tegen de sterke aroma’s van kaneel, koriander en vijfkruidenpoeder. Magere runderlappen met een stevige structuur, waardoor het...
error: Content is protected !!