BE CELENG RUJAK MANIS

BE CELENG RUJAK MANIS Kruidig en zoet varkensvlees met een gekarameliseerd korstje. Deze eigen versie van babi rujak is een favoriet bij onze familie en vrienden. Onder het zachte en kruidige varkensvlees is een nestje van zoetzure reepjes spitskool gelegd. Op het...

BE SAMPI MEBASE BALI

BE SAMPI MEBASE BALI Gesmoord, pittig rundvlees in kokosmelk. Deze Balinese tegenhanger van de rendang padang, een welbekende klassieker in de Indonesische keuken, is een bijzonder lekkere traktatie. Langzaam in kokosmelk gegaard rundvlees waarin de smaakcombinatie...

BE SAMPI MEKUAH

BE SAMPI MEKUAH Pittige rundvleesstoofpot. Deze pittige rundvleescurry doet zowel aan een Indonesische als een Thaise curry denken, maar is toch geen van beiden. Heerlijk zacht en meer complex met een typisch Balinese smaak. Het is niet ingewikkeld om te maken, maar...

BE SAMPI BASE MANIS

BE SAMPI BASE MANIS Rundvlees in zoete ketjapsaus met lekker veel gember. Gember is de onvolprezen smaakmaker in heel veel Aziatische gerechten en bijna onlosmakelijk verbonden met knoflook. In stoofschotels kan gember in plakken, repen of als stukje mee gekookt...

BE SAMPI MESITSIT

BE SAMPI MESITSIT Droog gebakken, kruidige reepjes rundvlees. Door het rundvlees eerst te koken in water met kruiden valt het uitelkaar zoals draadjesvlees. Daarna is het gemakkelijk in reepjes te scheuren en op te bakken. Het maakt het vlees tegelijk smeuïg en...
error: Content is protected !!