BABI ASEM

BABI ASEM Warm gemarineerd, uitgebakken en in de oven gegrild varkensbuikspek in een pittige, kruidige saus, met een licht zuur ondertoontje van de tamarinde. De krokant uitgebakken vetrand geeft niet alleen heel veel smaak, maar maakt het gerecht helemaal af als...

BABI JOTI

BABI JOTI Varkenshaas in zachte aromatische saus met bier. Ja, dat mag van het Balinese Hindoeïsme. Varkensvlees is veruit favoriet bij bijna alle Balinezen. Zeker het inheemse varken, dat in en om het huis zijn kostje bij elkaar schakelt. Balinezen drinken over het...

BABI PADANG

BABI PADANG Kruidig varkensvlees op Padangse wijze. Als het voor jou niet pittig genoeg kan zijn, zul je graag in een Padangs restaurant eten. Dit type restaurant uit de Minangkabau op Sumatra is te vinden over heel Indonesie. De gerechten worden van tevoren...

BE CELENG ASEM LALAH

BE CELENG ASEM LALAH Pittig gerecht van de varkensham in een kruidige tamarindesaus. Dit gerecht is ook prima te serveren als een strak, klein gerechtje bij een Selamatan Jalan.   INGREDIËNTEN 500 gr varkensham, 4 teentjes knoflook, 2 rode lomboks, 2 rode...

BE CELENG BASE MANIS

BE CELENG BASE MANIS Zacht gesmoorde stukjes varkensvlees met oesterzwammen. Het zachte varkensvlees gaart in een stroperige, zoete en lichtpittige saus. Dit gerecht is ook heerlijk als snack, voorgerecht of bij de rijsttafel. Het stevige vlees van de...
error: Content is protected !!