TIMUN MESANTEN LALAH

TIMUN MESANTEN LALAH Komkommer in kokossaus. De zachte smaak van komkommer wordt enorm opgekrikt met deze saus van kokoscrème en pittige kruiden. Een heerlijk romige smaakervaring met een pittige “bite”, die prima past bij een rijsttafel of als vegetarisch...

TUMIS TAHU EBI

TUMIS TAHU EBI Een klassiek gerecht met gedroogde garnaaltjes als belangrijkste smaakmaker en daarom niet vegetarisch. Maar zo ontzettend lekker, dat je misschien wel een beetje mag zondigen. Zacht pittig met een krokante “bite” van gebakken tofu. Doet het goed als...

BUAH KACANG MEKUAH

BUAH KACANG MEKUAH Kousenband en meer. Heerlijk kruidige groenteschotel met kousenband in de hoofdrol. De zacht pittige dressing is op basis van een eigen bumbu samengesteld.   INGREDIËNTEN 600 gr kousenband, 400 ml kippenbouillon, 3 sjalotjes, 1 teentje...

TUMIS KANGKUNG

TUMIS KANGKUNG Kruidig en pittig groentegerecht met Kangkung, een Aziatische moerasplant met tal van namen, zoals waterspinazie, moeraskool en haagwinde. Kangkung groeit in Bali overal waar water is. Soms een ware plaag, maar erg lekker en voor niets en dat is heel...
error: Content is protected !!