kookKUNST


DSC_4457sqKookkunst met de nadruk op kunst. Ook en misschien wel beter bekend als FoodArt. Vrij verklaard: kunst met of van voedsel. Het idee achter IMAGILICIOUS, een samenvoeging van images en delicious, ofwel “heerlijke plaatjes”, was en is de productie en presentatie van kunstzinnig opgemaakte composities van heerlijke gerechten. Met als doel inspireren en met als direct gevolg volop genieten van kleur, geur, smaak en het verrassende effect, Ferran Adriá zou zeggen “magiec”, van de gerechten.

Van “eenvoudige” proeverijtjes tot culinaire hoogstandjes. Of we nu recepten bewerken of uitwerken of een nieuw recept creëren, het moet op de eerste plaats heerlijk zijn. En het moet ook nog eens heerlijk ogen, zo uitnodigend mogelijk opgemaakt en weergegeven. Maar wel eerlijk. Daar gaan we voor.

Wij produceren zelf deze website, de fraai vormgegeven receptkadokaarten en in samenwerking met LM Publishers een kookboek. Daarnaast leveren we maatwerk. Documentatie, decoratie, illustratie, wandversiering, drukwerk, menukaarten. U mag het zeggen. Wij nemen u graag de culinaire en (foto)grafische vormgeving uit handen, denken en creëren met u mee en leveren vervolgens het gewenste product in hoogste kwaliteit.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

error: Content is protected !!