KOOKLESSEN BALISTYLE
lokatie Cook Your Life

LES 1
Datum: 4 september 2018
We bespreken in de eerste les de typische kruiden en technieken van de Balinese keuken. Vervolgens koken we verschillende boemboe-gerechten van vlees en groentes en sluiten we de les af met een smakelijke maaltijd.

LES 2
Datum: 9 oktober 2018
In deze les leer je de fijne kneepjes van een typisch Balinees vleesgerecht: Daging smoor. Dit stoofvlees smelt op je tong en is een geliefd gerecht in de Balinese keuken. We maken verschillende soorten daging van zowel rund-, varkens-, geiten- als lamsvlees. Opnieuw sluiten we de les af met een smakelijke maaltijd waarbij alle vleesgerechten alsook groentes en rijst de revue passeren.

LES 3
Datum: 6 november 2018
Deze avond staat in het teken van gevogelte en ei. We verdelen de taken zodat we na afloop kunnen gaan genieten van diverse smakelijke kip-, eend- en eiergerechten aangevuld met diverse groentes en rijst.

LES 4
Datum: 4 december 2018
In de laatste les ligt de focus op vis en schaaldieren op z’n Balinees. Spelenderwijs maak je kennis met specifieke technieken om deze schatten uit de zee om te toveren tot mooie gerechten. Uiteraard is ook deze avond niet afgelopen voordat we gezamenlijk hebben genoten van elkaars gerechten.

error: Content is protected !!